The Penz hotel Innsbruck

The Penz Hotel Innsbruck
The Penz Hotel Innsbruck

Het vier sterren design hotel The Penz ligt in het hart van Salzburg. Dit hotel ligt op slechts enkele minuten lopen van diverse bezienswaardigheden zoals het absolute winkelcentrum van de stad aan de Mariatheresien Strasse, de Annasäule, de Hofburg met het gouden dak en oevers van de Inn. Direct naast The Penz vindt u een klein plein met speeltoestellen voor kinderen.

The Penz hotel Innsbruck

The Penz is een modern design hotel met 4 sterren classificatie. De inrichting is strak, modern, maar met veel oog voor warme kleuren. Het hotel heeft een goede bereikbaarheid en beschikt over een ondergrondse parkeergarage. Op de 5e verdieping vindt u een sfeervolle hotelbar waar onder andere cocktails en een ruim assortiment aan Whiskeys, Gins en rum worden geserveerd.

Slimme kamers

De kamers van The Penz sluiten qua inrichting en uitstraling perfect aan bij de rest van het hotel. De warme kleuren en strakke inrichting geven een gevoel van luxe en comfort. Diverse elementen kunt u op de kamer geheel naar wens aanpassen. Hierbij kunt u denken aan de lichtinval van buiten, de verwarming, de positie van de TV en de hoogte van de wandlampen. U kunt dus voor uzelf de perfecte samenstelling creëren.

De kamers zijn voorzien van een zithoek, bureau, telefoon, moderne TV en een nette badkamer.

Dakterras

Een fantastische feature van dit hotel is het ontbijtrestaurant op de bovenste verdieping met een groot dakterras dat beschut is tegen wind en zon. Het panoramisch uitzicht over de daken van de omliggende stad is geweldig. Dit is de ideale plek om de dag goed te beginnen of om heerlijk te ontspannen.